Kristine Gyenese

Mitt navn er Kristine Gyenese, født i 1988, fra Kristiansand og bosatt i Oslo. Jeg startet Kris Design i 2009, til tross for fraværet av utdanning, og mikroskopiske mengder erfaring. Men etter mange år med småoppdrag for symbolske summer, knoting, og tidvis høy frustrasjon fikk jeg etterhvert bygget meg opp en brukbar portfolio.

Jeg har også bygget på med utdanning underveis, med ett år på 3D Design & Animasjon på Noroff, ett år innen Design & Kommunikasjon i Digitale Medier på UiO, og tre år på bachelor i Entreprenørskap & Økonomi, BI.

For meg er det viktig å få et helhetlig bilde av bedriften jeg designer for, før jeg påbegynner oppdraget. Innsikt i kundegrupper, budskap, holdninger og målsetninger, for å kunne skape et effektivt produkt som ikke bare ser bra ut men også sørger for verdiskapning. Jeg jobber med alt fra nyoppstartede selskaper, enkeltmannsforetak, band/musikere, både små og større selskaper, innen mange forskjellige bransjer. Og jeg elsker å lære og utvikle meg innen faget, så jeg sier sjelden nei til utfordringer.

Ferdigheter

Photoshop, Illustrator, After Effects, InDesign, WordPress, Woocommerce, Powerpoint, Keynotes, 3DsMax, AutoCad, Adobe XD, Premiere Pro, SketchUp.